| Registreren

Kennemer badmintonclub

Home » Zoekresultaten » Kennemer badmintonclub

Algemene Informatie

Badmintonvereniging Kennemerland is opgericht in september 1971. Bij aanvang waren er al 46 leden en werd er gespeeld in de Laurensschool in Haarlem/Schalkwijk. Een jaar later was de vereniging al zo gegroeid dat naar een andere accommodatie gezocht moest worden: Sporthal Schalkwijk.

De groei zet zich door tot het ledental de 300 overschrijdt. Met het ledental steeg ook het spelniveau met als hoogtepunt het bereiken van 2e klasse landelijk. Piere Pelupessy, een grote naam in de Nederlandse badmintonsport, heeft een aantal jaren bij Kennemerland gespeeld.

In 1991 verhuist Kennemerland (gedwongen) naar Sporthal de Melkerij (tegenwoordig vd Geest) in Haarlem-Noord. Die verhuizing heeft de vereniging de nodige leden gekost. Een harde kern is de vereniging steeds trouw gebleven en de laatste jaren ligt vooral het accent op recreatief spel en vooral gezelligheid. We hebben een mooie grote hal en dito kantine tot onze beschikking.


Na een flinke groei dit seizoen heeft de vereniging nu ongeveer 80 leden, een ledental wat we vooralsnog even als het maximum aanhouden.

Komt u gerust op de woensdagavond even langs om de sfeer te proeven.

Voor meer info ga naar: http://www.badminton-kennemerland.nl/index.html

  

  

Afbeeldingen

Big_1277-0
Big_1277-1
Big_1277-2

Kennemer badmintonclub

Piet Voskuilenstraat 1
2024 E Haarlem
023-5271606

http://www.badminton-kennemerland.nl/

Beschikbare Sporten

Badminton

Ad-right_invite
Ad-right_invite
Ad-right_invite